Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

ha én (mi is?) lennék...

2013. június 04. - Max Hardcore magyar hangja

Tele a fülem bogarakkal. A vasárnapi kiruccanáson kerültek bele, az uszodában és a szaunában. Két napja teszek-veszek, és közben a bogárkák csiklandják a fülemet, virtuálisan bemászva az agyamig, annak is a legMaxosabb részéig.

Ha én (szingliMax) lennék, vajon mi volna jobb terep az ismerkedésre, mint az uszoda-szauna? Hiszen egészséges tevékenység, amely közben a férfiember teljes fedésben és legálisan legeltetheti a szemeit az ellenkező nemű lények fürdőruhás bemutatóján. Megfelelő testi jellemzők esetén pedig ott a szauna, mint intim tér. Ismerkedésre és kezdeményezésre tökéletesen alkalmas. Legalábbis számomra feltétlenül alkalmasabb, mint egy zajos zenés-táncos szórakozóhely, ahol a nem túl ügyes férfiember ki van téve a táncolás nevű jelenség kötelező művelésének. Vagy mint egy bár, ahol az alkoholos befolyásoltság mindkét fél részéről jóvátehetetlen és visszafordíthatatlan hibákat okozhat. Nem beszélve minden egyéb terepről, beleértve utcát, parkot, közlekedési eszközt: a hozzáférés térben és időben korlátozott, a visszautasítás kockázata magas, a félreértések és a botrányok lehetősége ugyanígy.

És ha én (nő-Max) lennék? Hová mehetnék a swinger-klubokon kívül olyan helyre, ahol diszkréten és kötetlenül ismerkedhetnék? Nem nagyon jut eszembe más hely, ami ennyire alkalmas volna, alkalmasabb talán még a swingernél is - hiszen bár lehetséges nemet mondani ott is, ámde egyrészt a sok és gyakori "nem!" óhatatlanul kudarcélmény, másrészt amikor célközönség van jelen, kevésbé elviselhető az aktus nélküli alkalom. Egy uszoda-szauna kombinált vizit esetében azonban semmilyen kötöttség nincsen... van ellenben lehetőség a mustrálásra, az előzetes tájékozódásra, majd a diszkrét, ámde valamennyire intim közelségben való puhatolózásra, mindenfajta elköteleződés nélkül, szabadon. És ha az aznapi merítés éppen nulla is lenne, ön-megnyugtatásomra azért beseperhetem egyfelől a mindig jelen lévő férfi áhitatot és vágyat (élesebb esetben konkrét baszdühöt...), függetlenül attól, hogy nekem nem szimpatikus az áhító-ácsingózó hím, másfelől örülhetek az egyszerű testkarbantartás élményének. Hiszen feltétlenül jobb dolog úszással és szaunázással tölteni az időt, mint csokoládézabálás közbeni céltalan epekedéssel, vagy éppen tabulatúrakopogtatással a monitor előtt.

Ezek jutottak eszembe vasárnap. És az a furcsa, de nagyon jó érzés, hogy miközben efféléken gondolkodom, és ilyen szemüvegen át bámulom a nőket (meg a férfiakat is, persze!), milyen izgató és felemelő egyben Maxina társasága. Mert bizony mondom tinéktek, a férfiember farka a szokottnál is jobban keményedik, amikor néhány félresikerült ismerkedési kísérlet után az én párom az én forró fütykösömet simogatja a finn-félhomályban, miután nyugtázta a felé irányuló férfivágyakat.

Mindazonáltal és éppen ezért semmi kedvem a közeljövőben sem a nő-Max, sem pedig a szingliMax szerepekhez. Annál inkább vágyom a következő, rendes (ruhátlan) szaunaestre. Majdnem annyira, mint a jó időre és a nudista strand felhőtlen, cirógató és bizsergető délutánjaira.

szauna1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr257800514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása