Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Gandhi fasza

2013. június 09. - Max Hardcore magyar hangja

/kicsit - vagy nem is kicsit? - apokrif be- és megjegyzés/

Maxina* saját bevallása szerint az elmúlt héten kétszer csinált hülyét magábaól. Ki vagyok én, hogy ezzel vitába szálljak? Még ha valóban én lennék Gandhi (és Jézuskrisztus, Teráz anya, Loyolai Szt. Ignác és minden létező, már elhunyt szeretetlovagok és lovaginák) reinkarnációja, akkor sem venném a bátorságot, hogy magyarázzam, leírjam, analizáljam, és/vagy pláne korrigáljam a Szeretett Lény saját érzéseit. Csak mosolygok, meg somolygok, derűsen, ahogyan szoktam az utóbbi időben. És persze nagyon is örülök, belül. Azért, mert érik, érni látszik a "vetés". Persze nagyképű műmájerkodás erről beszélni, nem is részletezném túlságosan. Annyit a magam védelmében elmondanék azért, hogy állítólag Gandhi sem volt szent, már ami a test örömeit illeti. Amivel csak annyit mondanék, tisztelettel: egy szexmániás, perverz állat is beszélhet a szeretetről. Legfeljebb nehezebb dolga van, mint a fentebb felsorolt jeles személyiségeknek...

A lényeg tehát csak  annyi: örülök, árad bennem a szeretet és az öröm, a hallelujázás, nagyjából úgy, mint az utóbbi hónapokban beiktatott pár napos szüneteink után, a találkozások idején szokott és szokik áramolni a vér a barlangos testeim felé. (Ahol annyira jól érzi magát, a dohányzás ellenére, hogy sokszor meglepően hosszú időket képes eltölteni, hogy aztán mint egy behúzott drogos, meglepően kis idő elteltével már vissza is kívánkozzék. De ez megint egy másik poszt témaja lehetne. Meg lesz is.) 

Felmerül persze egy óráási kérdés: áthathatja-e a feltétel nélküli szeretet azt, aki még a létezését is elutasítja a jelenségnek? Az álló faszú Gandhi-pótlék Max válasza erre csak annyi: ki nem szarja le? Nem indokolni és magyarázni kell a jelenséget, hanem élvezni.

Úgyhogy most megyek is, élvezni. Hamarosan közös vasárnapi étkezés, ölelkezés, élés...

* már nem sokáig nevezem így őt. Hamarosan áttérek a Csöcsibaba névre - hogy miért, azt majd máskor, egy derűs, ámde csípős posztban, a szokásos önelemzés-önmarcangolás mellett jó adag komolysággal elemezve a történéseket. Történéseinket... és "válaszainkat". 

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr477800510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Max & Maxina 2013.06.10. 09:55:34

"Annyit a magam védelmében elmondanék azért, hogy állítólag Gandhi sem volt szent, már ami a test örömeit illeti."

mé? védekezned kell? :D:P
süti beállítások módosítása