Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Dr. Csernus, Max és a férfiség - két... és "há?!"

2013. május 21. - Max Hardcore magyar hangja

nagyon nagyot akartam írni, de akárhogyan cizellálok, forgatom a szívemben a gondolatokat, rakom össze az elmúlt hetek, hónapok történéseinek tégláiból és az érzések malteréből kevert stabil és szép falat, nem tűnik a leírandó épület egy Taj Mahal-nak. Valójában még egy korrektül felhúzott istállónak vagy kerti budinak sem.

Ez van, akkor ezt kell szeretni. De mit is?

A Doktor szerint a kritériumok egyike a szabadság, önállóság, szembenézés. Erről két dolog ugrik be: a szemléletes kép a magyar macsó férfiról, aki reggel behajol, bedugja a fejét a homokba, segge szabadon - de azért minden nap bízik benne, hogy másnap már nem fogják seggbe baszni... És aztán mégis, megint, de. Szárazon és keményen. Három napja fáj, bizsereg és piroslik a lelki ánuszrózsám. Jó lenne már férfivá érni, lassacskán...

... és beugrik még a születésnapi beszélgetésem Maxinával, néhány finom órával* azután, hogy az előszobában zokogva egymásba gabalyodtunk, hogy a zsákokba pakolt holmijaim között botladozva végül az ágyunkban kössünk ki. Kicsit megnyugodva egymásban játszottuk tovább virtuális lelki aknakeresőnket. És ráléptem pár dologra. A feltétlen szeretet elvárására, a tesztelős-próbatételes játszmáimra, no és anyámmal való kapcsolatom nyitott, enyhén váladékozó és gyulladt sebeire.

Nem tudom még ebben a pillanatban, hogy hogyan, mikor, kivel kezdem. Azt tudom csak, hogy egyre kevésbé valószínű a siker, segítség nélkül, egyedül. Mondhatnám: pszichiáter, terapeuta kerestetik! A gondolkodási időben olvasom tovább a könnyed tavaszi szórakoztató irodalom egyik gyöngyszemét, szigorúan 18 éven felüli és depresszióra semmi körülmények között nem hajlamos egyéneknek ajánlva: C.McCarthy: Az út

* de ez intim, basszátok meg! Talán majd Max Hardcore magyar hangja ír ilyenekről... én próbálom visszafogni magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr517800532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titti79 2013.05.24. 16:13:52

ebből érteni kéne, hogy mi történt? vagy nem is akarod elmondani?

Max & Maxina 2013.05.25. 19:27:46

@titti79: egyrészt Moldova óta tudunk egyet s mást az irodalomról, és a dramaturgiáról... (lényeg az elhagyás!)
... másrészt meg nem szokásom olyat írni, ami "félkész". Ha megérlelődik valami, írom. Ha nem érthető, majd az lesz később. Vagy soha.
Ilyen az élet.

...mondja Max, az elhallgatós... :)

titti79 2013.05.26. 21:30:30

@Max & Maxina: azért mondjuk ki, hogy új magasságokba emelted a 'vague' fogalmát

Max & Maxina 2013.05.27. 12:01:20

@titti79: inkább a vagueness-t, szerintem. Én magam (akár Max, akár S. vagyok éppen), elég jól és biztosan értem, mi van. Az, hogy kifelé nem jön le, az más dolog.
M.
ui: ugyanaz a helyzet, mint a (szép)irodalom esetében. Nagyjából nem találkoztam olyan emberrel, aki simán és mindig értené, mikor mire gondolok. Ez néha szar érzés - ám olyankor arra gondolok: remek érettségi tétel lehetnék ötven év múlva! Szerencsétlen vizsgázók oldalakon át esszézhetnének arról, mit is akart mondani itt az író - és mindnek igaza is lehetne, egy szép kövér jelesért... :-P
süti beállítások módosítása