Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Női ruha

2013. május 10. - Max Hardcore magyar hangja

Miután a tervszerűséget felülírta az élet, Max mást választott vezérfonalként: jöjjön, ami éppen jön - és a következő meg legyen az, ami erről eszébe jut. Perverz szólánc.

Most éppen a női ruhákba öltözés van soron - és ami eszembe jutott legközelebbre, az a bugyigyűjtés. Aztán pedig haladunk szépen, témáról témára - egészen addig, amíg az IP cím lenyomozása után az erkölcsrendészeti osztály nyomozói rám nem törik az ajtót. Vagy a bűnügyiek... mert nem vagyok teljesen bizonyos abban, hogy a szatírkodás, vagy a nemi erőszak kísérlete, illetve a verbális zaklatás mennyi idő alatt évül el? (de fékezzünk is gyorsan: ez már megint egy újabb téma, a csapongás nem tesz jót a blognak!)

Pénteken egy közel három évtizedes társaság magjának a kemény magja jött össze némi tavaszi szórakozásra, és a nyári, igazi, nagy Buli megszervezésére. Ha most a rendőrségen lennék, ez a mondat jönne a töredelmes beismerő vallomásom részeként:

- Fogalmam sincsen, kérem, hogy hogyan fajulhattak idáig a dolgok... ismét...

Mert nem ma kezdődött. Egészen pontosan valamikor az áldott nyolcvanas évek közepe táján húztam először női ruhát magamra. Izgalmas érzés volt, ahogyan a szomszéd lány elasztikus fürdődresszében illegethettem magam a szülők hálószobai nagy tükrében - nem is beszélve farkam finom tapintásáról az anyagon keresztül. Kamaszkorom egyik legérdekesebb maszturbálása kerekedett ki a dologból.

Hogy mégsem vagyok-lettem vegytiszta fetisiszta, azt abból gondolom, hogy a legközelebbi bugyiban szexelés egészen tavalyig váratott magára. Akkor Maxinától kaptam egy hozzám "illő" kék selyembugyogót. A seggem addig is nagyon tetszett neki, privát divatbemutatóim, pózolásom, járásom nagy sikert aratott - és mindennek egyenes folyománya volt a női bugyi. Plusz némi finom korbácsolás. (két jövendő téma megint bejátszik itten: biszexualitásom szolid ébredezése pasis hármas közben + a BDSM témakör. Jó, akkor ezeket feljegyeztem...) 

És mindezek után az eddigi utolsó alkalom a múlt péntek éjjeli laza vonaglás, némi tánccal fűszerezve. Semmi extra, inkább csak játék... Talán az volt a legizgalmasabb rész, amikor hajnali háromkor a Nagykörúton sétáltam hazafelé, természetesen a feszes bugyogómban a nadrág alatt. 

Ennyit a ruhafétis apropóján, bemelegítésnek nem is rossz. És akkor a hajtás után Max lábait és női bugyiba bújtatott seggét "csodálhatjátok meg". Csak erős idegzetűeknek! Bár aki kibírta a szöveges részt, annak ez már csak levezető humor lesz.

Apropó: egy negyvenhárom éves pasastól azért nem is olyan rossz, hm? :)))

Max bugyiban 3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr447800540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francescoli 2013.05.11. 21:59:47

@titti79: Kész? Ez duplán szarul hangzik. Egyrészt mert éppen hogy csak elkezdődött... másrészt meg ez a szó vészesen kötődik a legszörnyűbb mondathoz, amit Max szex közben hallhat. Az pedig így hangzik: "Csak most ne hagyd abba!". Mert persze, hogy olyankor azonnal jön a "kész"... :)))

M.H.

titti79 2013.05.13. 09:31:29

@Francescoli: csalódást okoz, hogy te is csalódást okozol az ágyban. amúgy a crossdressing nagyon nem az én libidópumálóm

Francescoli 2013.05.13. 11:09:58

@titti79: sajnos az első mondatot nem értem...(bár... ha most leleplezted magad, akkor gratulálok: sokáig és jól titkoltad, hogy mi már ismerjük egymást, bibliai értelemben is! :-P).
A másodikkal meg nem tudok mit kezdeni.

M.H.

titti79 2013.05.13. 14:20:20

@Francescoli: ne hízelegj magadnak

Francescoli 2013.05.13. 14:59:24

@titti79: azt hiszem, most akkor ideje lenne megírni a második egyszavas jelző-hozzászólásodat. Ugye tudod, mire gondolok? :)))

M.H.

Francescoli 2013.05.13. 16:56:31

@titti79: nem

... és: hogy jön az most ide? Illetve: itt van, persze - de a képbe hogyan jön???
Amúgy meg tetszik a reakció: azt mondom, egyszavas hozzászólás, és mi jut eszedbe? Jár egy vonneguti hehe ...

M.H.

titti79 2013.05.24. 16:05:22

na, behalt ez is?

Francescoli 2013.05.31. 13:19:57

@titti79: nagyjából mindhárom olvasóm rámozdult a folytatásra, gondolom köztük voltál te is... Ha mégsem, természetesen hivatalos vagy a havi virtuálpettingre... :-P

M.H.m.h.

Imikeimike 2013.07.09. 14:10:55

Na, esment egy blog, amik ki kell olvassak.
Tökömbe már ezzel a sok bloggal, lassan kell egy lista, hogy kit ajánlott olvasnom: titti, franceso-maxék, retroberto, holdviola (utóbbi off-téma).
...bár ez a nőibugyi-sztori kicsit erős.

Francescoli 2013.07.09. 16:04:32

@Imikeimike: ó, hát M.H.m.h.-val nincs sok gondod: perverz, bizarr állatságok, jó, ha havonta felöklendezve valami mélyen lucskos és lúdbőröztető témát...
A gyógyulási folyamat lassú és körülményes ám! :-P

M.H.m.h.
süti beállítások módosítása