Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Mire nem jó egy átlagos farok?! (3.)

2013. március 29. - Max Hardcore magyar hangja

Mire nem jó egy átlagos farok?!

(3.)

Az ismerkedés részét a dolognak nem vittük túlzásba. Mintha egy pornófilm forgatásán lettünk volna: egyértelmű volt számomra, hogy a lányok és Laci már mindent tisztáztak előre, és tényleg nem most először csináltak effélét. Az is rögtön nyilvánvaló volt, hogy én minden szimpátia ellenére nagyon is kívülálló vagyok, és annak is kell maradnom, egyszerűen felvéve a szerepemet és hozva a negyediktől elvárt formát. Az ő triójuk masszívnak és erőteljesnek nézett ki, olyannak, ahová bekerülni csak azon az áron lehetett volna, ha köztem és Zsuzsa között alakult volna ki erősebb kötelék. Ez azonban nem volt benne a pakliban, és ezt szerencsésen tisztáztuk is még a legelső percekben, amikor kettesben maradtunk a konyhában, szendvicskészítés ürügyén.

Nem arról volt szó, hogy ne tetszett volna nekem. Első látásra, felöltözve is izgató jelenség volt – bár semmi különös, éppen csak úgy és annyira izgatott, ahogyan napjában tucatnyi nő izgat fel, akit az utcán meglátok néhány pillanatra. Magas, bongyor hajú, korához képest kislányos mozgású csaj, korban éppen megfelelő, harmincon éppen túl, ereje és nőisége teljében. Ami pedig őt és a motivációját illeti, hamar kiderült, számára a legfőbb mozgatórugó Szilvi volt, az ő öröme, akár vele éli meg kettesben, akár más férfival, netán hármasban, négyesben. Mindegy. Ha az a másik férfi szerelmes Szilvibe, ámde nem sajátítja ki a barátnőjét, sőt… az jó. Ha nem tudja kielégíteni a hagyományos vágyait, és ehhez egy újabb férfit kell bevonni a játékba: az is jó. Majdnem mindegy az is, milyen a másik férfi (azaz: milyen vagyok én), hiszen úgysem lesz több, mint egy szükséges mellékszereplő. Persze ne értsem félre, igenis nagyon szimpatikus vagyok neki, és van benne bizsergés is, és persze egyáltalán nem leszbikus ő, ó, dehogyis! Értem-e, és nem bánom-e?

Értettem és nem bántam. Inkább verbális izgatásba kezdtem: vajon mondaná el nekem, mi az, amit például a legjobban szeret a szexben, a nőjével és más férfiakkal? Mert kívülálló vagyok ugyan, de nem szeretnék lemaradni az élvezetekről, és csak állni bárgyún, nézve őket, bénán. Mert - ugye megérted te is? – kérdeztem a legártatlanabb arcommal, amit elő tudtam varázsolni – azért nekem elsősorban a bizarr, izgató szituáció a lényeg, és a várható élmények, amelyeket kapni fogok tőled, tőletek. Még akkor is, ha valamit valamiért alapon működünk.

Szerencsére értette, és így nagy vidáman, kacarászva-ölelkezve mehettünk be a nappalinak kinevezett nagyobb szobába. Mivel Laciéké volt az elsőbbség a fürdőben, amíg a sorunkra vártunk, elkezdtem feltérképezni Zsuzsát, leginkább biszexualitásának fokát lemérendő, egyben erogén zónáit megkeresve, kiismerve. Mondhatni rajta keresztül indítottam a behatolást kis játszókörükbe.    

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr807800600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása