Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Régi cuccok

2013. március 18. - Max Hardcore magyar hangja

...amelyek témájuknál fogva nem valók a bárki által olvasható blogba. Nagytakarítás és iratrendezés közben akadtam rá. Talán érdekes lehet, mondhat valamit arról, Max (és az eredeti bloggazda) vajon hogyan is áll bizonyos szexuális orientációkhoz? 

Frigidia felfedezése

Évszázadokon át csak a képzelet szüleménye volt az ismeretlen tartomány, valahol Leszbosznál is délebben, arrafelé, ahol a tenger ördögi forrósága egyszer csak földöntúli hidegségbe megy át. Lakói hasonlatosak voltak a koboldokhoz, tündérekhez és boszorkányokhoz. Csak beavatottak olvashatták azt a ködös semmit, amit a papság egy szűk rétege őrzött, indexen lévő, ijesztő kódexekbe préselve.

Konkrétumok​, tudományos alaposságú adatok nem álltak rendelkezésre, és ami információ-morzsa létezett, az nagyjából mind a sötét középkorig volt visszavezethető, és kivétel nélkül Nagy Phallust, a Nyon-ban székelő Lovagok és Lovaginák rend Nagymesterét nevezi meg közös ős-forrásként.

A XX. században néminemű változás állott be, elsősorban a híres bécsi orvos titokzatos féltestvére, az "elzászi elszánt", Schwein de Freud révén. Ő, felhasználva féltestvére elméleteit is, dedugtív módon próbálta "felfedezni" Frigidiát, megismerni lakóit.

Újabb évszázadnak kellett eltelnie, szüfrazsettekkel, miniszoknyákkal, bi- és monokinivel, traktoroslányokkal és női felsővezetőkkel, míg végre Frigidia felvette a diplomáciai kapcsolatot az ismert világgal. Nagykövetségeket nyitottak, először természetesen a művelt nyugaton: Párizsban, Bécsben, Londonban és persze Skandináviában.

Ma már szinte teljesen hétköznapi, majdnem teljes jogú polgárokként élnek közöttünk a frigidiaiak leszármazottak. Külsőre még annyira sem feltűnők, mint a melegek, a pastu politikai menekültek, vagy a sorozatgyilkos pszichopaták.

De vajon ismerjük-e Őket valójában? Elmondhatjuk-e, hogy integrációjuk befejeződött, státuszuk stabillá vált a II. Szexuális Forradalmat lezáró békekötéssel?

Te például ismered-e őket, kedves Olvasóm?

2009

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr187800622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása