Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

az Aktus

2013. június 20. - Max Hardcore magyar hangja

Az allegória szerint: az Aktus maga az élet. Az élet maga az Aktus. Max így gondolkodik - ha egyáltalán gondolkodásnak lehet ezt nevezni. Gondolkodás... gerincvelőből. Látom magamat kívülről: hol undorító, hol izgató. De mindig érdekes. És még érdekesebb, hogy milyen lehet látni mindezt úgy, hogy a látó lény lába között pina rejtőzik?

/ regényrészlet /

... Pinájával Max felé fordult, és sóhajtott. Cuppantott néhányat a kisajkaival, amelyek csak nagyon lassan bírtak kihűlni, megnyugodni. Még csillogott rajtuk a nyál és a női nedv csúszós, képlékeny, síkosító-szerű elegye.

- Milyen szép vagy... milyen izgató!

Max valahogy egyszerre érzett szégyent és örömet. Semmi okosat nem tudott volna mondani. A szájával nem. A Faszával annál inkább. Megremegett, és kicsivel keményebb lett. Valahogy úgy, ahogyan az Ember köszörüli meg a torkát, mielőtt belekezd a Nagy beszédbe... //

Valahogyan így... A bejegyzések, a címszavak, a történetek mind az Élet részei. Ez az Aktus, ilyen (is) volt, meg amolyan is. Nincsen fantázia (ez nem az a blog), csak a pontos valóság, a tiszta emlék. Figyelem magam, miközben írom. Élek - és baszok. Vagy legalábbis nézek valakit, aki így baszott, így Élt, ezek voltak az Aktusai. Most pedig csak fekszik a harminckét Celsius fokban, és gyönyörködik a Szerelme seggének holdfénytükör-sápadt  foltjában. Azután óvatosan ráteszi a tenyerét a forró fehérségre, és halkan, talán olyan halkan, hogy a nő se'hallja meg, annyit nyög: Istenem, mennyire csodálatos szerelmesen baszni veled...

A többi meg emlék - még akkor is, ha a jövőből származik.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr397800500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása