Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Max meg a japán ászkarák

2013. február 20. - Max Hardcore magyar hangja

Nem hosszú bejegyzés, merthogy a kiürült és nem rám szabott családi fészekben lapulva, három (3!!!) éjszakán át dideregve és a sötétben hiába tapogatózva meleg seggek, cirmos combok, lágy tarkópihék után vajon ki a fenének volna kedve hosszú bejegyzéseket írni? Maxnak biztosan nincsen. Tesz vesz, amit "kell", pakol, gondolkodik, ír-fordít, efféléket csinál. és pihenésként néha olvas. Olyan érdekes cikkeket, mint például az index-en ez a mai  gyönyörűség: 4 éve nem evett egy mélytengeri ászkarák

Elolvas, felröhög, kissé kesernyésen, szomorkásan, de azért szívből. Mert nagy dolog ám ez, bizony! majdnem olyan, mintha hozzám jött volna el egy interjúra a kedves szerző, megbeszélendő az elmúlt egy hetemet, valamint az elmúlt négy hónapomat. És utána megírhatta volna a méltán nagy közfigyelmet felkeltő cikkét, körülbelül ezzel a címmel és alcímmel:

4 napja nem szexelt a szexfüggő pasas

... és már 4 hónapja ki sem verte a farkát!

Na, akkor mára ennyi, vissza az önéletrajzok és referencialevelek sikamlós világába...

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr677800654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása