Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Előjáték

2013. június 22. - Max Hardcore magyar hangja

Melyben leírom, honnan indulunk, hol vagyunk most és hová tartunk. Egyszerűen és sallangmentesen, hiszen a bejegyzésekből sok minden úgy is világos lesz annak, aki marad.

Szerző tehát egy negyvenes évei elején járó férfi*, akinek volt egy másfél évtizedes házassága, volt szeretője, volt már valóban szerelmes (és most is az), élt már tartós szerelmes párkapcsolatban (és most is ilyenben él), miközben pubertás kora óta küzd önmagával, testének elfogadásával, önértékelési zavarokkal és messianisztikus vágyakkal a tökéletesség & boldogság elérése, az élés & alkotás, valamint az önmegismerés & önmegvalósítás terén.

Kevésbé fennkölten fogalmazva külsőleg nem szép, hanem inkább "érdekes" figura, átlagos méretekkel (a farkát tekintve is, igen) és átlagon felüli irtózással mindentől, ami átlagos, kommersz, hétköznapi és beskatulyázható.

Szexualitását tekintve - mert e helyütt mégiscsak ennek van központi szerepe - annyi tudható bizonyosan, hogy eddig nem teljesen és kielégítően feltárt okok miatt pubertás kora környékén belekezdett egy veszélyes kísérletbe, melynek során az érzelmi alapokon nyugvó szexuális együttlétet és a testi vágyak kiélését a legmagasabb szinten szolgáló szexet önmagában szétválasztotta, tartalékolva előbbit a Szerelemnek, belevetve magát utóbbiba, gyakorlat szerzése és a tökélyre való törekvés jegyében. Kompenzálandó nagyrészt "legfeljebb átlagos" testi adottságait, alapvető célkitűzésévé tette, hogy belőle váljék korunk legnagyobb perverze, legtökéletesebb szeretője, legellenállhatatlanabb férfiúja, és - ha esetleg úgy hozza a sors... - leginkább ünnepelt pornószínésze, természetesen egy személyben.

Mindezzel teljes harmóniában állt és áll még a mai napig az az elképzelése, melyben szerelmével csodálatos testi-lelki-érzelmi harmóniában él boldogan, míg meg nem hal (vagy a szerelme meg nem hal...), és az emberiség hasznára dolgozik, alkot, két kezével ugyanúgy termelve, ahogy agyával az írás útján alkotva.

Figyelmes olvasóknak mostanra nyilván világos, hol is van a bibi. Igen, ott. Azaz: amit az ember gyermekként szétválasztott, aztán évtizedekig táplált, nevelt és növelt, erősített, pátyolgatott, óvott és védett, azt a kettősséget nagyon nehéz szétszakítani. Leginkább akkor, amikor mindkét részünk a maga módján egyformán örömteli élményekkel ajándékoz meg minket, melyekről semmi kedvünk lemondani, holmi normális, "átlagos" életért cserébe...

Hősünk mint egy szex-szabadulóművész, egy új Houdini, kísérletet tesz valami másra. Hogy sikerül-e, az a való élet nagy kérdése. Amit itt látsz belőle, az a sötét oldala, múltja és jelene, bezárva a virtuális világ állatkertjének egy ketrecébe. Ha és amikor végleg és biztosan sikerrel jár, azaz integrálni tudja személyiségének két, ennyire különböző részét, akkor itt a blogon csak egy üres ketrec marad majd, emlékül és tanulságul mindazoknak, akik hasonló okok miatt szenvednek életükben, párkapcsolatukban.

Ennyit az előjátékról. ha kellően felállt vagy benedvesedett az agyad, lépj bátran az első bejegyzéshez.

... Max Hardcore magyar hangja,    2013 április

* fasza van, ennyiben bizonyosan nem nő - hogy azután megfelel-e a férfiség kritériumának, arról ő maga is elgondolkodik, nem is egyszer...

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr957800496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása