Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Ígérgetős

2013. május 06. - Max Hardcore magyar hangja

... mert ebben aztán Max Hardcore abszolút profi. Egy kis mézesmáz, egy kis kedvesség, egy pici - vagy több... - nyál, aztán a kellő pillanatban előbújik a vadállat.

Tehát elmondom: az új élethelyzet, időszaki különéléssel és a munkával, tanulással telő napok nem kedveznek az írásnak. Tetőtől talpig földesen, sárosan, komposztosan, tüskéktől összekarcolva, tetanusszal a seggben (az üvegház lefejelése után), hólyagokkal és bőrkeményedésekkel a kezeken, valamint főleg milliónyi megvalósítandó ötlettel egy többszörös lomhalom közepén álldogálva sem a trágár vallomásoknak és fantáziáknak ezen a helyen, sem az önértékelős-haladós önélveboncolásnak, sem a szép(vagy néha csúnya)irodalomnak és a filozófiának amott kevés esélye van.

Így hát kicsit sajnáljatok, kedves olvasók, és közben izguljatok, reménykedjetek és várjatok. Egyszer minden elmúlik, és mint amikor az ember - vagy éppen a vérmes asszonyállat - szorítása enyhül a makk körül, majd szépen, sugárban & ívben tör fel a geciszökőkút, átvitt és valós értelemben egyaránt. Ezt megígérem, Maxságom teljes tudatában, mézesmázosan de éppen olyan komolyan és szigorúan, akár egy pihenő, új kínzásokon és kéjes tortúrákon elmélkedő de Sade.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr907800542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titti79 2013.05.06. 21:13:57

időszaki különélés?.???

túmaccs 2013.05.09. 15:03:42

na, most akkor mi is van a közkinccsel aranyom???

titti79 2013.05.10. 12:51:33

@túmaccs: ígérget. welcome to pasiland

túmaccs 2013.05.10. 13:38:42

@titti79: mmmmmmm ez egy másik történetre való reagálás.........félreértetted. :)

titti79 2013.05.11. 14:46:22

@túmaccs: szinte biztos voltam benne
süti beállítások módosítása