Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Bemutatkozunk (bő nyállal rögtön torokra...)

2013. április 10. - Max Hardcore magyar hangja

Hogy ki is az a Max Hardcore? Aki még nem ismerné ezt a végtelenül kedves, empatikus férfiút, minden érzelemgazdag, meghitt kapcsolatok kialakításának nagymesterét, az IQ és EQ bajnok dicső férfiút, annak íme egy kis ízelítő abból, ami Max barátunkat a nők kedvencévé teszi.

Szerénységem, mint Max magyar hangja, már ismerős lehetek egyeseknek, mint Maxina tépelődő, filozofikus eszmefuttatásokat bizarr élményekkel ötvöző párja a (méltán) nem túl ismert, ámde annál népszerűbb közös blogunkból.

Ez itt azonban más. Ez a szelep. A szembenézés. Egyrészt a múlt - akik ismernek, azoknak tán unalmas lesz az ismétlés, ők ugorjanak bátran. És a jelen - mert hiába a változás szándéka, azért a pornográf, emóciókat nélkülöző állati szex vágya és a fantáziák a határozottan gégére tolt fasz okozta kontrollálhatatlan öklendezéshez hasonlóan törnek fel belőlem, még mindig. És a jövő - ami arról szólna, hogy becsukhatom ezt a förmedvény blogot itt, és párommal együtt tökéletes szeretetben sétálhatnánk ki a virtuális valóságból a valóságos naplementébe.  

Mielőtt még elérzékenyülhetnék, mára ennyi. Nézelődjetek, döntsétek el, vágytok-e az állatkerti érzésre: a rácsok mögül, biztonságból meglesni a ragadozók etetését. Kilesni, kihallgatni egy szerencsétlen, függő embertársatok életének és elméjének legmocskosabb, szégyenteljes és elborzasztó részleteit. Vállalva ráadásként a veszélyt, hogy esetleg lesznek pillanatok, amelyeket magatok előtt is szégyellve (netán szégyentelenül) élvezni fogtok, amelyek felizgatnak és rabul ejtenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr477800562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titti79 2013.04.27. 13:03:51

első ;)

titti79 2013.05.04. 15:55:01

és írni is fogsz, vagy ez így marad?
süti beállítások módosítása