Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Mire nem jó egy átlagos farok?! (4.)

2013. március 31. - Max Hardcore magyar hangja

Mire nem jó egy átlagos farok?!

(4.)

Utólag nézve a történéseket, többszörösen is mázlista voltam ezzel az alkalommal, ezekkel a szereplőkkel. És persze azzal is, ahogyan beleilleszkedtem az estébe. Még nem voltam Max – ámde büszke lehettem magamra, mint a filmbe belépő Mr. Farok és Mr. Szexkultúra. Talán tíz percnyi simogatós, suttogós, csókolózós és bújós beszélgetés után érkeztek meg Laciék, üdén és illatosan, láthatóan kellően kipirosodva, bizsergő bőrrel és aggyal. Már csak az volt hátra, hogy mi is hozzáigazítsuk testünket az agyunkhoz, és megtisztulva vethessük bele magunkat a hedonista dokumentumfilm forgatásába. Kimentünk hát a fürdőbe, ahol egy rövid, bár igen kellemes zuhanyzást abszolváltunk, alkonyati félhomályban, sokkal inkább erotikus, semmint naturálisan pornográf módon. Azokban a percekben (még) inkább emlékeztettünk az Emanuelle sorozat korai darabjaira, semmint a később azért megvalósuló Hungarian Amateur Hardcore Party #24. című remekműre.  


Visszatérve a nagyobbik szobába örömmel konstatáltuk, hogy Laciék ugyanúgy türelmesen vártak az akciózással, ahogyan mi sem mentünk korábban a csók & szolid petting ruhában, valamint az erogén-zónák diszkrét simogatása a zuhany alatt fokozatoknál tovább az ő távollétükben. Lazán magukon tartott törölközőben smároltak a kanapé mellett álló hatalmas fotelben. Mi a kanapéra dőltünk, Zsuzsa  közelebb a pároshoz, én szorosan mellette. Indulásképpen nagy mosolygások és sóhajtozások közepette Szilvi mozdult először: kibújt Laci öléből, és a törölközőt ledobva, lábaival a kanapé szélére ereszkedett, egyik könyökével a fotel karfáján támasztva ki magát, másik kezével barátom farkát kezdte simogatni, miközben apró csókokat és finom nyalintásokat helyezett el rajta. Így mintegy felkínálta a hátsóját Zsuzsának és a látványt, nekem. A barátnő nem is tétlenkedett sokáig, azonnal kedvese felé fordult, és ő maga is négykézlábra helyezkedve arcával, kezeivel és játékosan himbálódzó melleivel becézgette nő-párját. Gyönyörű látvány volt a két kanca, ahogy egyre erőteljesebben vonaglanak, dörgölőznek egymáshoz, miközben a sóhajtozásaik kezdtek lihegésbe fordulni. Láttam, hogy Laci is mosolyog, élvezi a helyzetet – és áll a farka, ahogyan az enyém is meredezett, egyre inkább.

Elhelyezkedtem Zsuzsa mögött, szépen elrendeztem a hátsóját, és körkörös fenéksimogatással kombinált nyalásba kezdtem. Erős nyöszörgéssel és határozott pucsítással jelezte, hogy élvezi. Izgatottsága valószínűleg a nyelvmozgásában is kifejezésre jutott, mert Szilvi pinája hamarosan lucskos-tocsogós hangokat kezdett hallatni. Elindult hát a végtelen öngerjesztő körforgás, amelyben minden apró változtatás egyre nagyobb izgalmat hoz, és körkörösen, kölcsönösen korbácsolja feljebb a résztvevők vágyát, izgalmát.


Érezve ezt, bevallom, kicsit féltem a korai magömléstől, annak ellenére, hogy bizonyos voltam benne: abban a helyzetben alig néhány perc kellett volna csak, hogy újra keményen meredezzen a dákóm. Mégis, inkább a hátára fordítottam Zsuzsát, aki így alulról tudta tovább nyalogatni Szilvi pináját, amihez így, kissé feljebb csúszva immár én is hozzáférhettem, lüktető ánuszával és kerek, selymes bőrű seggével együtt. Ráadásul eközben a faszom éppen jó helyen volt, hogy Zsuzsába hatoljak, lassan és finoman, szinte „mellékesen”. Cseréltünk tehát: ő pihent, és élvezte magában az én farkamat, közelről gyönyörködött barátnője örömének látványában, amit immáron az én nyelvem játéka fokozott. Finom mézes pinanyalás, miközben farkam egy másik, forró és lüktető vaginában kószál: mennyei pillanatok voltak ezek.

Néhány perc után azonban váltanunk kellett. Nem bántam, hiszen csak az ígéretem betartatásáról volt szó. Szilvi hátranyúlt, és barátom farkával a szájában elpantomimezte, mi is következik most. Zsuzsa, mint aki szavak nélkül is azonnal érti a másik rezdülését is, könnyedén kicsusszant alólunk, aztán oldalról térdelt a díványhoz, és kezével erősen markolva bevezette pillanatnyilag hajléktalan farkamat barátnője mézízű pinájába. Két nagy sóhajtás, az enyém és Szilvié, azután több kisebb, Lacitól. Ahogy elkezdtem nagyon lassan és nagyon hosszasan kihúzni-betolni lüktetve erektáló szerszámomat, úgy gyorsult fel barátom lélegzete. Ráadásul Zsuzsa sem akart unatkozni, és részt kért a játékból: oldalról erősen markolta és feszített Laci zacskóját, mintegy belekényszerítve és beleirányítva a farkat Szilvi szájába. Aki ennek köszönhetően mindkét kezével kitámaszthatta magát, és zavartalanul felvehette hátulról érkező ökleléseim ritmusát.

Alig néhány perc telt el, amikor a két szerelmes szinte egyszerre élvezett el, egymásra nézve, olyan boldog tekintettel, amelyet azóta sem felejtek. Szilvi remegve sóhajtozott az imádott férfi ondója sűrűn csurgott lefelé az arcán, vállára és oldalára is lecsöpögve. Diszkréten vártam, ahogyan Zsuzsa is csak szemlélődött, elengedve Lacit inkább a barátnőjéhez bújva, őt becézgetve. Ebben az alig mozduló, meghitt és élő szobormerevségben töltöttünk talán egy percet, mielőtt nekiláttunk volna a következő körnek, Zsuzsa és az én orgazmusom megszerzésének.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr677800598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása