Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Csend, közben küzdelem

2013. március 01. - Max Hardcore magyar hangja

Maxina arról beszélt ár hete, nagyjából akkortájt, amikor lendületet vett a külön függőblogolásához, itt hagyva a kevésbé érdekes szerzőt (azaz Max-ot) a közösblogban egyedül, szóval arról beszélt, hogy mennyire fontos és mennyit számít a világ. Nem volt túl "kegyes" - nem szokása, teszem hozzá:szerencsére! -, ellenben nagyon is direkt és egyenes. valahogy így: "A világ alapvetően szarik rád. Ezen vagy túllépsz, vagy küzdesz vele életed végéig, hiába."

Ugye mondanom sem kell, én eddig nagy küzdő voltam. Persze az esetek döntő többségében (nagyjából úgy 100%-ában) hiába. Mostanában, az egyedül-magamnak blogolás és a függésnek számító levelezések, chatelések hiányában kezdek rájönni, mennyire igaza volt Maxinának. És ezzel párhuzamosan veszem észre, mennyi mindent rejt a világ. Igen, AZ a világ, ami úgy egyébként "szarik rád". És igen: ez ugyanaz a világ, ami

- szarik mindenki és bárki másra is,

- nem csak és kizárólag meghódítandó puncikból áll,

- tartalmaz engem magamat, sőt, kettőnket is.

Józanodom. Valahogyan úgy, ahogyan a függésből kászálódom kifelé: fokozatosan tisztulva, előbb csak támolyogva, aztán téblábolva, később lépegetve, majd végül (reményeim szerint) erőteljesen haladva az ösvényen.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr407800640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Max & Maxina 2013.03.01. 17:32:37

ittagyok!!!!

mondja maxina. :D
süti beállítások módosítása