Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

fényezés, kuponbeváltással

2013. február 26. - Max Hardcore magyar hangja

Maxina adott egy kupont (http://tumacska.blog.hu/2013/02/26/fenyezes_kuponnal_p), amit ezúton be is váltanék. A fényezés, mint olyan: definíciója, kialakulása és szerepe Max életének folyásában.
Hűséges és kitartó olvasóink már tudják a kulcskifejezéseket, de azért az újabbak kedvéért szaladjunk át szépen sorban mindegyiken. Van ugye kisebbrendűségi érzés, önértékelési zavar, frusztrációk és félelmek, úgy mint rejtett ill. látens homoszexualitás és impotencia. Mindezek "kezelésére" életem eddigi szakaszában a könnyedebbik utat járva a szex, mint erősítőszer nevű gyógyhatású - vagy annak tűnő - szerrel kenegettem magamat. Illetve... mondjuk ki, hagytam, hogy mások kenegessenek vele.
Elsősorban E***, aki az egyetlen talán Maxinánál is nagyobb szakértője a fényezés témájának. Kapcsolatunk elején, úgy hét éve sűrűsödött annyira a "szituáció", hogy az egyre gyakrabban verbálisan is elhangzó dicséretek, köszönések, bókok ésömlengés-szerű jóérzés-nyilvánítások Max számára rettenetes gyanút ébresztettek E***-vel való kapcsolatát, majd később egész lényét, a világban betöltött helyét illetően. A világban betöltött hely természetesen úgy értendő, hogy az ember = férfi = szerető = farok. Nem szép dolog ez, beismertem már akkor is, látom-tudom most is. Hogy mennyire nehéz kinőni ebből az érzésből: ez az, ami mostanság új, és amit Maxinának köszönhetek. Kuponostul...
Azt, hogy most és itt le tudom írni legalább ezeket a sorokat. Azt, hogy örökölt fizikai és tanult, tapasztalatal szerzett érzelmi képeségeimet már majdnem reálisan tudjam szemlélni. Azt, hogy egy szeretkezés (avagy baszás, kefélés, dugás, vagy akár mindezek, bármilyen sorrendben, egymás után) elmúltával a maga helyén, a maga jelentőségét bírjam tulajdonítani a szavaknak. A rosszaknak ÉS a jóknak is.
És bár egyszer mondtam csak effélét - és lett is belőle napokra szóló ribillió, félreértés, tettlegesség és minden csúnyaság, most mégis megteszem, újra, bízva a spirális megértésben: Hálás vagyok ezért. A kuponért is, és a haladásért is.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr367800648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása