Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Élet a spirálban

2013. február 19. - Max Hardcore magyar hangja

Első randevúnk érdekesen zajlott, hogy mást ne mondjak, a végén Maxina "kényszerített ki" egy nagyon kamaszos csók-szerűséget Max-ból, miután kabátot libbentett, segg-bemutatás céljából. Max meg csak állt ott, mint egy nyugdíjazott pornószínész, aki most tudta meg, hogy a következő jelenetben a fiatal kislány az ő húsz éve született gyermeke lenne.... fúj, de gusztustalan - viszont elég jól leírja az akkori érzéseimet. A lényeg azonban talán a spirál, amiről mindkettőnknek egészen érdekes elméletei voltak, amit minden egyes kör forralt bor után egyre szenvedélyesebben tudtunk előadni. és amelyről Max ezt bírta írni akkori napló-blogjába:

2011. nov. 27
Idő: 22:46
in spirál
külön írva, magyarítva: a spirálban
vagyok, mert mondhatni: bele S. tem!
És szédülök kicsit, miközben:
inspirál

Azóta tengernyi idő telt el, intenzív kapcsolatban. Emelkedünk és süllyedünk, mintha hol neki, hol nekem volna igazam. És a körök a spirális centruma körül: hol egyre nagyobbnak és szédítőbbnek, hol egyre szűkebbnek és gyorsabbnak tűnnek.

És hiába vagyunk büszkék arra, hogy bizony mi nem változtunk semmit, pláne nem a másik kedvéért, na nem, erről szó sincs, és nem is lehet! És hiába vagyunk néha büszkék a másikra, hogy mennyi ebben vagy abban milyen jól "halad". Nem. Amikor helyzet van, piros gombbal, összeszorított szájjal, akkor a vége mindig ugyanaz, függetlenül a praktikus szempontoktól és az eseti "döntésektől".

Most én elmegyek pár napra. Gondolkozni. Ha lenne hová mennie, akkor Maxina menne el, tőlem, pár napra, hagyni engem gondolkozni. Ez az, ami igazából mind MindEgy. Csak annyi, hogy melyik karján ülünk a spirálnak és honnan nézzük éppen a ...mit is?

***

este összebújáskor:

- Lehet, hogy hülyén hangzik ebben a helyzetben, de szeretlek.

- Én is szeretlek - és nem, nem hangzik hülyén

aztán valamennyi fészkelődés és mocorgás, sóhajtozás után:

- Nem tudom, miért téged választottalak... talán azért mert veled lehet küzdeni.

Igen, én is ezt gondolom. Addig is, amíg gondolkodunk: a spirál legyen mivelünk!

utóirat:

Ha van valakinek használható tippje, megoldása, ötlete, praktikája, trükkje, mintája... bármije - azt köszönettel veszem. "Hülyeség" is lehet: néha éppen a hülyeségek, a baromságok, az elképzelhetetlen dolog vágják legjobban a gordiuszi csomót.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr847800656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása