Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

szolgálati közlemény

2012. december 20. - Max Hardcore magyar hangja

Minden kedves olvasónak - no és magamnak. Meg magunknak...

Mint tudjátok, eddig ezt a blogot ketten írtuk, Maxina és Max. Párhuzamosan és egymástól teljesen függetlenül. Mondhatjuk, hogy abszolút demokratikusan, sőt, liberálisan. Még Max, a szabadelvű konzervatív, egyben Kannibál Lektor, helyesírás- és stílusérzékeny íróféleség, azaz szerény személyem is csak kétszer javított bele Maxina szövegébe - ráadásul mindkét alkalom még anno októberben esett meg.

Most, ma olyan történt, ami eddig soha. Mint ahogyan azt törzsolvasók nyilván észrevették, egy poszt, a hozzá érkezett kommentekkel együtt eltűnt a blogról, végérvényesen. Nem az én posztom. (ebből meglehetősen nagy bizonyossággal ki lehet következtetni, hogy akkor kié?! :-D). Mondhatni, semmi közöm hozzá. És valóban, semmi. Éppen csak mint társíró & társszerkesztő szomorkodtam és értetlenkedtem egy kicsit. Helyesbítek: nagyon. Mivel a kezdeti célkitűzés világos és egyértelmű volt, még ha egyáltalán nem biztos, hogy helyes is: indítsuk el ezt a valamit, nevezzük mondjuk terápiás blognak (ez is volt a munkacíme amúgy), és írjuk bele mindazt, amit hely, idő, alkalom vagy éppen pszichés és/vagy érzelmi állapotunk miatt egymásnak ott és akkor, meg pláne úgy elmondani nem tudunk. És aztán beszéljük meg. No és persze nézzük meg, rajtunk kívül álló ismeretleneknek mi a véleménye a leírtakról. Értik-e, vagy sem? Élvezik-e, vagy inkább zavarba jönnek tőle? Vagy éppen vitatják, ellenvéleménnyel vannak? Mik az ő saját tapasztalataik, élményeik, kérdéseik az adott cselekedetről, élményről, problémáról? Meg egy csomó efféle "baromság".

Ez úgy tűnt, hogy beválik - vagy legalábbis beválhat. Ma azonban kiderült, hogy mégsem járjuk ezt az utat, akár járható, akár nem.

Sajnálom, és gondolkodom is, hogy mi legyen velünk, velem és ezzel a közös bloggal, meg a terápiával. Jelen pillanatban hajlok arra, hogy a magam által eltervezett írásokat [Max történetei, vágyfantáziák, élménybeszámolók] még közzétegyem. Aztán pedig meglátjuk. Valami majdcsak lesz. A bloggal is - meg velünk is.

Addig pedig megragadva az alkalmat, amikor a színész kibeszélhet a közönségnek a függöny hasítékán át:

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr357800718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szereto 2012.12.20. 22:12:50

1.: Fölöttébb sajnálom, hogy lemaradtam a törölt posztról.
2.: Így kívülről azért látszott az, hogy nem biztos, hogy ez így tökéletes.

Max & Maxina 2012.12.21. 10:24:31

@szereto: Ez van... amúgy
1.: egymástól függetlenül néhány perc eltéréssel posztoltunk, Maxináénak a címe ez volt: Max bűngondol. A tartalma így aztán meglehetősen azonos volt az én Gondolbűn c. posztoméval. A szemszög persze más. Ettől volt érdekes...

2.: Belülről is látszott - csak éppen a tökéletesség elérése nem alapfeltétel, hanem cél. Ámbár most, hogy írod, egy egészen új és fontos gondolat került a látóterembe. (Köszönöm!!!) A meghitt ünneplés közben valamikor a tökéletességről és az elvárásokról fogok nyomni egy véresen komoly, kőkeményen kitárulkozó posztot! :-)

Max

szereto 2012.12.21. 16:31:32

@Max & Maxina: Ez egyfajta perverzitás nálad? Ez a kőkemény kitárulkozás? És tényleg jó ez?
Amúgy én sem gondolnám, hogy a tökéletesség alapfeltétel. S azt sem, hogy elérhető cél.

Max & Maxina 2012.12.21. 21:16:10

@szereto: igen, és igen.
A második mondatot viszont nem tudtam értelmezni. Majd térjünk vissza rá esetleg a "tökéletességes poszt" után. :-P

Max
süti beállítások módosítása