Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Meghitt baszások - fegyverszünet vagy béke?

2013. március 12. - Max Hardcore magyar hangja

Hullámhegyek és hullámvölgyek között hánykolódunk - mégis, nekem úgy tűnik, hogy a tavasz bizsergető illata a bizonyosság édes illatával keveredik.

A gyomrom kezd rendbe jönni - a liliom pedig igazán szépen mutat az asztalon.

Keveset írunk ide - máshová viszont sokkal többet. és talán tartalmasabbakat is

Beszélgetünk fontos dolgokról, mint mindig - de valahogy az elmúlt néhány napból mégis inkább a hatalmas, felszabadító és igen finom szeretkezéseink maradnak emlékezetesek.

Vitatkozunk egymással is, mint mindig, néha igazán vadul, két, nagy akváriumban egymást kergető sziámi harcoshalhoz hasonlatosan - miközben éppen a tegnap este hozta úgy, hogy felzaklatva lássuk: mások élete sem csupán a kék madár hajszolásából és a közbeiktatott kefélésekből áll.

Max pedig mindeközben pihen - és továbbra sem tartja nyilván azon napok számát, amelyek már megint virtuális ujjazás, szexpartnerkeresés, pornónézés és faszverés nélkül teltek el. Hogy ez a pihenés egy kóma-szerű elhalás kezdete, vagy csak egy medvés téli álom: ki tudja? Mondjuk nem is érdekel igazán. Nem érzek lemondást, nem érzek kísértést. Igaz, olyan óriási változást sem, egyelőre... Apróbb-nagyobb fantázia-villanások fényében baktatok az aurea mediocritas-on.
Miközben saját meglepetésemre néha komoly melegség önt el a gondolatra, hogy talán valóban létezik győzelem, veszteségek nélkül. És még az, hogy ha valamire feltétlenül "muszáj" gondolnia az én leállíthatatlan agyamnak, hát legyen ez: annyi embernek sikerült, miért ne sikerülhetne nekem is? Vagyis nekünk, külön-külön, mégis együtt!

Jó így. Ma kedd van, vasárnap óta már a harmadik szép nap a sorban. Élünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr747800630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása