Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

... és akkor ne higgyek a JELekben?!

2013. február 26. - Max Hardcore magyar hangja

Ugyan már, bazdmeg...

9.24

Wesselényi u., villamosmegálló, körúti forgalom, picsák és faszik, kicsit bebaszva, vagy nagyon, vagy éppen csak mint én. Fiatalok, öregek, vagy középkorúak, mint én. Fáznak vagy melegük van, vagy csak rossz a közérzetük, éppen mint nekem. "Mi a bajod? Mit akarsz? Mire vágynál? Mi dobna fel?" Ezeket kérdezgetem magamtól. És Max, aki (részben) vagyok, meg is felel azonnal. Őt, és őt, na meg őt... utóbbi kettőt esetleg egyszerre, vagy gyors egymásutánban.

Hányinger. És valóban fáj, görcsöl és liftezik a gyomor.

9.27

Otthon, már majdnem otthon. Meleg ágy, bebújok, előmelegítek a bújáshoz, Maxina is majdcsak megérkezik egyszer. Addig is: az éjjel-nappali még nyitva, veszek valami édeset. Mindegy, mit, csak édesség, csokoládé, morfium legyen benne. Mert különben nem lesz erőm kivárni, míg végre egymás mellett szuszoghatunk.

9.29

SMS üzenet, a kapualjban. Csupa kiabáló nagybetű. Mosolygok, és már érzem a számban a bontatlan csokis parány okozta jóleső melegséget. (Vagy lehet, hogy nem az édesség okozza? Lehet, hogy ez valami JEL???)
Azt írja: "MINNYÁ MEGYEK ÉS KÍVÁNLAK."

Gyere, édes Szerelmem, gyere...

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr157800644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Max & Maxina 2013.02.27. 11:18:29

és megjöttem...:)

Max & Maxina 2013.02.27. 12:14:48

@Max & Maxina: ... és "posztot érő módon" bújtunk is!
(bár lehet, hogy főleg az olvasná kéjelegve a bejegyzést tegnap éjjelünkről, aki gerjed a perverz-beteges-hányós szexre. Mint pl. Max :-D)

... írja a már sokkal jobb közérzetű Max

William_Harford 2013.02.27. 21:25:02

@Max & Maxina: Az azért nem mindegy, hogy egyidejűségről vagy előidejűségről van-e szó a hányás-szex viszonylatban. :)

Francescoli 2013.02.28. 10:38:43

@William_Harford: Kedves William... sajnálom, ha esetleg kiábrándító leszek - egyben megkockáztatom, hogy eddigi kellemes kapcsolat-alakulásunk nem kívánt irányú fordulatot vesz -, de az a helyzet, hogy Max-nak ez mindegy... Sőt, spirituálisan írva: MindEgy!

... írja a perverz állat Max

William_Harford 2013.02.28. 11:11:42

@Francescoli: Amíg nem vagyok személyesen érintett fél: mindEgy :) Elfogadásomnak nincsenek határai, feltéve, ha a résztvevők szabad akaratából történik bármi...

Max & Maxina 2013.02.28. 11:27:22

@Francescoli: @William_Harford:
részemről csak annyit mondanék, ha maxnak az előidejűség és a hányás rosszulléttel pont olyan örömet okoz, mint az egyidejűség rosszullét nélkül, akkor ezután ujját ledugva hányhat saját örömére egész nap.....:D:D:D:D:D :P:P:P
és persze egyedül, mert khm. ez engem így önmagában és pláne előidejűen nem tud lázba hozni. sőt....
mondja maxina
süti beállítások módosítása