Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Archív a Nőkről

2013. február 11. - Max Hardcore magyar hangja

Szelíd, szinte teljesen szexmentes bejegyzés. Max egy ideje turkál az archívumban, ezúttal azonban a több ezer, frappánsan rendszerezett pina helyett egy régi írását találta meg. A Nőkrül c. kis esszét, amely egy igen felvilágosult fiatal lánykának íródott, a Max-féle méltán híres (és hírhedett) virtuális ujjazás azon stádiumában, amikor az intellektuális hódításé a főszerep. A kis hölgy kifejezéseivel élve ez az írás bevezetőként szolgált a későbbi, jóval erotikusabb szövegek befogadásához és az ezekkel járó intenzív, de még szólóban megejtett tekercselésekhez, amelyektől egyenes - bár rögös - út vezethet a majdani végcélhoz, a közösen elkövetett kellemes kufircoláshoz. 

Jelen esetben sajnálatos módon utóbbi elmaradt. A női típusok meghatározása azonban a mai napig izgató lehetőség, éppen úgy, mint a pult túloldalán állók véleménye a férfi-pasi-faszi témakörben. Jó szórakozást, gondolkodást kívánok hozzá - és senki ne fukarkodjék az esetleges kritikával, meglátással, vitával vagy egyéb reakciójával!

 Az Nőkrül *
/ Bevezetés és vitaindító /


Három nagy korszakot tudhatnók megkülönböztetni az emberiség írott történetében - elsősorban persze a zsidó-keresztény kultúrkörön belül - az női típusok szempontjából.
   
Míg az első korszak az ősidőktől (Ó-egyiptomi birodalom/sumér városállamok) nagyjából a női emancipáció fogalmának megjelenéséig (XIX. század második fele) tartott, azaz több ezer évet tett ki, addig az ezt követő kevesebb, mint kétszáz év a nőiség önképének radikális és néhol nehezen szétszálazható változásait hozta magával.

Az igény, hogy ezeket a felfogásokat és nőképeket megismerjük (jelen esetben és innentől fogva az általános alany alatt a férfitársadalom, annak is a lélektant és párkapcsolatok elemzését természetesnek, sőt, jónak és szükségesnek tartó részhalmaza értendő!) alapvető, hiszen a besorolás, a meghatározás és a természettudományos szintű, racionális alapokon nyugvó nő-kép és nő-típus, illetve nő-ideál leírása létfontosságú társadalmi érintkezésünkben. E mechanizmus döntő célja - ahogyan mindig is volt - a nőnek, mint egyedi szubjektumnak a kezelése, azaz olyan intellektuális presszió gyakorlása, amelynek segítségével az alanyt megfelelő tipizálás után fölényes magabiztossággal tudjuk magunkhoz láncolni, majd - tetszőleges sorrendben - megszeretni, megszerezni, dicsőíteni, idealizálni, lefektetni, megszeretkezni, megbaszni, feleségül venni,, ejteni, kielégíteni, megalázni, megszomorítani, szórakoztatni, elhagyni, lefitymálni, megőrjíteni, kielégíteni és így tovább, nagyjából a lehetőségek végtelenségéig...
   
A tárgyban alapvetéseinket és kiindulásainkat illetőleg ld. részletesebben Dr. Hozelka: A szerelem iskolája c. kötetét, szamizdatban, Budapest, é.n.
   
Azokban a ritka esetekben, amikor a típus leírása és megnevezése után az illető szubjektum az általános érvényű mosolygás, pirulás, "ejnye, mit nem mond kend!"-szerű össznépi alakoskodás és a bevett társadalmi érintkezésbeli szabályzatnak megfelelő fél-idióta heherészés helyett egyenes kérdést intéz hozzánk a típus mibenlétéről, akkor két dologról fontos említést tennünk. Egyrészt bizonyosak lehetünk benne, hogy jól mértük fel céltáblánkat és ún. hódítási akciónk bárha nehéz, de feltétlenül kalandos és adrenalinban gazdag időszakkal fog megajándékozni a közeli jövőben. Másrészről szükség lehet arra, hogy intellektuális kártyáinkat felfedjük, mintegy őszintén és pőrén bevonva az illető szubjektumot a párkapcsolati folyamat felépítésébe. Hétköznapi kifejezéssel élve a fent említett, igen ritka esetekben építhetünk az intellektusra, amely kellő önleleplezéssel és fizikai/érzelmi kedvességgel társulva áthozhatja alanyunkat a "pult túloldalára", jó alapot képezve egy fentebb részletezett tartalmú kapcsolathoz, még a látszatát is elkerülve az udvarlás, bókolás, nyalizás illetve hízelkedés-jellegű ostoba és szégyenletes tevékenységeknek.
   
A konkrét típusleírások természetesen mindig változnak, legtalálóbb meghatározást az ún. példák és beszólások adhatnak, amelyből számos remek változatot gyűjthetünk például társkereső és partnerkereső oldalak "magamról", és "elképzelésem partneremről" megnevezésű rubrikáiban.**
     
       A típusok
    
Általánosságban elmondható, hogy a három fő típus emocionális, a szellemi és a mindennapi élet szempontjából jelentős különbségeket mutat. Amennyiben elvárásaink a legfejlettebb, azaz a "XXI. századi Nő" típusát feltételezik - legalábbis néhány elkeseredett, depressziós vagy hallucinogénekkel átitatott pillanat kivételével - úgy érdemes ennek leírásával foglalkoznunk, a korábbi két típus jellemzését pedig a legfejlettebb típustól való szignifikáns eltéréseken keresztül érzékeltetnünk. Itt jegyezzük meg, hogy egyes dilettáns férfiak hajlamosak a - Modern Nő - XXI.sz.Nő felosztást egy úgynevezett "ős Nő" vagy "alap Nő" típusok felemlegetésével kibővíteni. Azaz sokkal inkább összezagyválni, mivelhogy ez a tipizálás sokkal inkább egy elméleti, szimplicizáló  meghatározás erőltetése, semmint tudományosan védhető álláspont. Ennek érzékeltetésére előbb idézzünk egy közismert versikét, amely ezt a típust ("alapból jó Nő") volna hívatott definiálni, majd gondoljuk át, hogy életünk során vajon hányszor találkoztunk a vázolt típussal (mármint nem a szerzővel, hiszen hasonló szánalmas figurák nagy számban fordulnak elő).
   
   KÉNE NEKEM EGY JÓ LÓVÉS NAGY CSÖCSÜ SÜKETNÉMA
   NIMFOMÁNIÁS CSAJSZI AKINEK VAN EGY
   FASZA KIS SÖRÖZÖJE NAMEG EGY FERRÁRIJA TUDOM HOGY
   EZ IGY NEM RIMEL DE KI NEM SZARJA
   LE! 


Megmaradva tehát inkább magunk eredeti felosztásánál, azonnal leszögezhetjük, hogy már a fenti vers elolvasása és az arra adott reakció is igen jellemző az adott nőtípusra. A (a továbbiakban N) reakciója mindig heves, akár értetlenséget fejez ki, akár megbotránkozást. Ugyanakkor egy Modern Nő (a továbbiakban MN) semmiképpen nem ad hangot azonnal a legmélyebb érzéseinek, hanem megpróbálja az előadó (közlő) célját, hátsó gondolatát kikutatni és annak megfelelő (ha szimpatikus az illető) vagy teljesen váratlan, ledorongoló és megalázó (ha nem kívánatosnak tartott személyről van szó) reakciót produkál. Természetes, hogy az evolúció magasabb fokán elhelyezkedő XXI. századi Nő (a továbbiakban XN) ilyen gondolatokkal nem foglalkozik, hiszen pontosan tudja, hogy milyen célból mond vagy ír neki ilyesmit a Férfi. Ügyesen kisiklik hát a tesztelés alól, sőt azonnal visszaszúr, például a következőképpen: "Igen, ez nagyon vicces. Az előzményét*** ismered? Mert akkor azzal együtt kellett volna elmondani, hogy még jobb legyen a poén!"
   
A XN egyéb reakcióit tekintve általánosságban elmondhatjuk, hogy lényegében a tézis-antitézis-szintézis hármas egységéhez hasonló a viszonya az őt megelőző típusok reakcióihoz. Azaz, ha pl. egy egyszerű kérdésre várunk tőle választ, akkor elsődlegesen nagyon nehéz azt megkülönböztetni a N válaszától, hiszen - ellentétben a MN reakciójától - egyszerű és lényegre törő feleletet kapunk. Nagy különbség azonban, hogy míg a N nem gondolja át válaszának lényegét (szimplán őszinte, gyakori kifejezéssel élve "butácska") és a MN gyorsan kiszámolja a lehetséges válaszok által kiváltott reakciókat (azaz "kombinál"), addig a XN válasza egyszerre őszinte, komoly és határozott, úgy, hogy nem mutat semmilyen összefüggést a várható reakcióval.
   
Gyakori tesztelési forma éppen ezért egy igen egyszerű kérdés feldobása, úgymint: "szeretsz?", hiszen az erre adott válaszok milyensége lakmuszpapírként mutatja az általunk kiszemelt hölgy hovatartozását. Néhány lehetséges, közkedvelt és igen jellemző válasz a teljesség igénye nélkül:
- Hogy jön ez ide?;  - Nem is tudom...; - Igen, nagyon!;  - Mmmmm...;  - És te?; - Hát persze, egyetlenem!; - Miért kérdezed?; - Nem. ; Jajj, ne izélj már!;
   
   
A továbbiakban hely és idő szűke miatt, valamint mert jelen írás valóban bevezető, gondolatébresztő és főleg vitaindító szeretne lenni, részletesebb elemzésekre nem vállalkozunk itt. Ámde tetszés és érdeklődés esetén ajánljuk a korábban idézett szakirodalmak tanulmányozását, majd aktív részvételt a kérdéskörrel foglalkozó, tipikusan  XXI. századi média (blogtér) életében.
   
Üdvözlettel a szerző,

2006

* Parafrázis Széchenyi István Az Lovakrul... c. munkája nyomán

** Ebben a kérdésben igen érdekes és hiánypótló volna egy, a férfiakról készült hasonló tanulmány. Ha az elénk kerülő XN rendelkezik íráskészséggel és érdeklődéssel, mindenképpen ajánlatos ezt a témát megpendíteni, mintegy felkérés és bátorítás jelleggel. (a szerző jegyzete)

*** a "női vers"


 JÓ LENNE EGY FÉRFI NEKEM
 KEDVES ERŐS KI FOGNÁ KEZEM
 MEGHALLGATNÁ GONDOM, BAJOM
 ÉS SZERETNE NAGYON-NAGYON

 ELKÖLTENÉM MINDEN PÉNZÉT
 CUCCOKRA MEG ERRE ARRA
 NEM RÁNCOLNÁ A HOMLOKÁT
 INKÁBB ÓRÁKIG CSÓKOLNA

 UDVARIAS; DÉLCEG LEGYEN
 EGY IGAZI ÚRIEMBER
 MASSZÍROZZA MEG A LÁBAM
 BÚJJON HOZZÁM SZERETETTEL

 SZERESSEN ÚGY AHOGY VAGYOK
 HOZZON SOK-SOK AJÁNDÉKOT


A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr97800670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

túmaccs 2013.02.11. 13:09:08

"még a látszatát is elkerülve az udvarlás, bókolás, nyalizás illetve hízelkedés-jellegű ostoba és szégyenletes tevékenységeknek."

no, fijjam, pán péter!

enélkül neked hányszor sikerült a fentebb emlegetett archetípusokat megkefélned?? he?
:P

Max & Maxina 2013.02.11. 13:23:49

@túmaccs: ahogy szokták mondani "melyiket hányszor"... Vagy ez kérdés, hogy melyiket hányszor? :-D

somolyog Max

William_Harford 2013.02.11. 19:48:52

A "virtuális ujjazás" nagyon tetszik. Esetleg kombinálni lehetne az utána következőkkel: akkor beszélhetnénk intellektuális ujjazásról is:)

Max & Maxina 2013.02.12. 09:25:33

@William_Harford: Az IU a VU részhalmaza, ahogyan az EU is. (rád bizom a megfejtést... :-))

mondja Max

túmaccs 2013.02.12. 09:28:31

@William_Harford: nos, a virtuális ujjazás maxnak is nagyon tetszik. :P titeket össze kellene kötözni, annyira hasonlóan gondolkodtak egynémely esetben. :) az intellektuális ujjazást pedig már rég feltalálták. némely nők reglapján szexpartner és társkeresősnek titulált oldalakon is jellemző mondat: baszd meg az agyamat, ha már volt agyi orgazmusom, akkor jöhet a többi. így, konkrétan. vagy: csak agyi orgazmusra van szükségem. noh. sajnálom szegénkéket nagyon....ingerszegény környezetben élhetnek, de mindegy, ez csak zárójelben.
szóval barátom william az intellektuális ujjazás a virtuális ujjazás része, konkrétan a bevezető, vagy felvezető szakasz. ha ezen túl vagy, jöhet a virtuális ujjazás, csetben, levélben, telefonon, vagy webkamerán keresztül...hehe. szagértő vagyok, max mellett, ugye....:P
nekem eccer akarta egy pasi a farkát mutogatni webcamon keresztül, aki ráadásul nagyon teccett. mondom, ácsi fijjam péter! itt laksz tőlem negyed órára! miért is nem kefélünk?! ennek így miértelme???? nah. nem lett belőle kefélés....pedig....a legjobb pasi volt azon virtuális térben :D hm. most, hogy ezt mondom, könnyebb egy virtuális térben a legjobb pasinak lenni, ezt belátom. :D:P

túmaccs 2013.02.12. 09:34:15

@Max & Maxina: mmmmmm eccerre raktuk fel, így megírtam a megfejtést...szegén william...így már a buksiját se kell törni.
hehe
süti beállítások módosítása