Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

Max, amikor szeretne szeretni

2013. február 01. - Max Hardcore magyar hangja

Figyelem: az alábbi írás - nemcsak nyomokban - önsajnáltató rinyálást tartalmaz. Csak erős idegzetűek, és főleg erős érzékletűek olvassák. De nekik sem kimondottan ajánlott...

 

Tizennégy hónapja vergődünk, két OKJ-s gyorstalpaló párkapcsolati tanfolyamot sem végzett felnőtt. Az egyik végletesen bizalmatlan, míg a másik még inkább az. Szerelem? Volt, igen. Mármint korábban, mással. És mit szűrtünk le belőle? Maxina nevében nem nyilatkozhatok, talán majd megteszi ő, talán itt, talán négyszemközt, a következő alkalommal. (amit csak remélek, hogy lesz. Ma, holnap, vagy húsz év múlva: az MOST mindegy.) Max annyit tud bizonyosan, hogy egyfelől alkalmatlan, mert sem szavakkal, sem érintéssel, sem racionálisan, sem érzelmei kimutatásával nem képes szeretetet sugározni. Ahogyan szenvedélyt sem. Ez pedig baj. Ami ennél is nagyobb baj, hogy ezzel tisztában is vagyok, ahogyan azzal is: ez kibírhatatlan. Lehetetlen, hogy ember ezt el tudja viselni hosszú távon, akár férfi, akár nő, akár fiatal, akár tapasztalt. Ha ez nem lenne elég, jöjjön a legnagyobb baj. Ami pedig nem más, mint hogy a teljes alkalmatlanság ellenére valahol legmélyebben belül nem tudok mást elképzelni, mint együtt élni azzal, akit szeretek, minden szar és minden jó pillanatot, onnantól kezdve, hogy azt mondja ott legbelül valami, Ez pontosan Az, Ami, Ő pontosan Az, Aki. És ez csak örökre szólhat, választás, alternatíva nincs.

Maxina szerint őrjöngenem, dühöngenem kellene, és nemcsak most, amikor bejelenti, hogy nem bírja, nincs ereje, nincs tovább. Mindig is ezt kellett volna tennem, amikor bántott, megalázott vagy nem értett, nem hitt nekem. Lehet, hogy igaza van. Valahogy mégsem tudok megnyugodni, belenyugodni abba, hogy őrjöngéssel, durvasággal, erőszakkal el lehetne érni azt, amit magam legjobb tudásom szerinti odaadásával nem. Rettenetes érzés. Frusztrálóbb, mint az impotencia, a rejtett homoszexualitástól való félelem és minden létező önértékelési zavar együtt, a köbön.

Ma délután, azután, hogy leírta, "utoljára", hogy nem megy - de még azelőtt, hogy ezt szóban is nyomatékosította volna, valahogyan rátaláltam egy korábbi kézirat töredékére. Papírra írtam, ő pedig több más közül ezt választotta annak idején, hogy begépelje, mint Múzsám és gépírónőm. A történet egy középkorú mérnökről szól, aki valakiből hirtelen senki lesz. Fiatalos, erős, sikeres és élénk férfiből gyámoltalan, tehetetlen, kórházi ágyon vegetáló testű öregember. Aki úgy érzi, fiatal, egészséges és szép felesége szeretete, szerelme nem más, nem több, mint a szánalom vezérelte támasz. Amibe bele lehet, bele kell őrülni! Ahogyan H., a főszereplő bele is őrül. Két érzés között pattog, hol a tehetetlen önsajnálat, hol pedig a férfias szembenézés áll nyerőre. A további események, és a végkifejlet most nem olyan fontosak. Ugyan ki gondolná, hogy H. én vagyok, én is lehetnék? Költői a kérdés.

Amikor írtam, nem ismertem még Maxinát. Amikor ő olvasta, azt hittem, már ismer engem. És talán ezért írta azt a pár sort itt lentebb, amin boldogan könnyeztem meg annak idején, és amibe kapaszkodom most:

(ezt nem is tudom, miért választottam…asszem az érzés amit keltett bennem. meg az utolsó és utolsó előtti pillanat miatt. az nagyon tetszik az elején. és azért is, mert szeretnék veled sok utolsó előtti pillanatot még. ha lehet. ugye lehet?)

Szeretnék válaszolni, és szeretném, ha nem kellene többször is sikertelen öngyilkosságot rendeznem ahhoz, hogy megint és megint válaszoljak. Csak válaszolhassak. Ezért kértem tőle haladékot. Úgy húsz-harminc évet.

Ennyit a rinyálásról. Most pedig megyek, és valamit próbálok tenni.Mutatni. Éreztetni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr977800692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szereto 2013.02.03. 22:03:33

Szerinted ennyi idősen tanulható ez? Megtanulható a szenvedély, amit elvárnak tőled? Vagy ez már mindig így marad?

Max & Maxina 2013.02.04. 09:16:58

@szereto: mi más válaszna létezik erre a kérdésre azon kívül, hogy "igen!"?
Mert még ha eleve kudarcra ítéltnek gondolod magad, akkor is ott van az emberi muszájság.
Hogy ugyanazt írhassák a sírodra, mint Eugene V. Debs-nek (legalábbis kedvenc íróm szerint):
"Legalább megpróbálta..."

Max & Maxina 2013.02.04. 11:19:30

@szereto: háháhá és háháhá!
szenvedély, amit elvárnak tőled....teccik. max szenvedélyes ember. nincs ezzel baj. csak a szenvedélyességét nem olyan módokon éli meg és mutatja ki, ami számomra nyilvánvaló és jól tolerálható. a "mi módon élhetjük meg szenvedélyeinket?" sokféleképpen és kreatívan, úgy, hogy közben ne mondjunk ellent önmagunknak viszont tanulható. ilyen idős korban is. :)
@Max & Maxina: jó válasz....:D

William_Harford 2013.02.05. 11:17:46

@szereto: Szenvedély, amit elvárnak? Ez feloldhatatlan belső ellentmondásnak tűnik.
Viszont az esély az öregkorig fennáll, hogy találkozol valakivel, aki felszínre benned azokat a szenvedélyeket, amiknek a létezéséről fogalmad sincs. Van olyan, ami vulkánként tör ki "magától", s van, amit egy jó szobrász szabadíthat ki a márványtömbből.
süti beállítások módosítása