Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max, a kedves kis geci

Max Hardcore magyar hangja

Max Hardcore magyar hangja

egy "nem túl jó" (?) ötletről

2012. október 31. - Max Hardcore magyar hangja

Egy:

B. doktornő szerint nem is annyira jó ötlet, amit Max és Maxina kitalált, pár héttel ezelőtt, egy kellemes őszi délutánon, a Városmajori séta közben.

Magunkról, a kapcsolatunkról és benne a szexről beszélgettünk éppen, mondhatni szokás szerint. BTW a tegnapi terápiás ülés egyik hozadéka volt még az is, hogy talán csökkentenünk kellene az efféle kommunikációt, legalábbis verbálisan. Meglátjuk...

Séta közben Maxina egyszer csak közölte, irány a bokrok köze, ahol is én előveszem a farkamat, ő pedig szopogatni fogja. Így is tettünk. Kellemes érzés volt, bár az arcomon - persze Maxina szerint, hiszen én nem látom magam ilyenkor... -  volt egyfajta "rémület". Mindegy, jó volt és kész. Olyannyira, hogy a Csaba utcán sétálva eszembe is jutott: meg kellene csinálnunk egy új alkalmazást, a Google maps segítségével. Nevezzük mondjuk "SPM"-nek, azaz Sucking Points Map-nek.

Szépen rávezetnénk Max eddigi szopatásainak helyszíneit, mondjuk sárga zászlócskákkal, zölddel azokat a helyeket, ahol Maxina szopott le engem, és a közös pontokat mondjuk pirossal jelölnénk. Elsőre tetszett az ötlet, ám nem igazán dolgoztunk rajta mostanáig. és ott van a pszichológus szakember ellenvetése is, ugyebár.

Kettő:
A múlt héten, útban anyámékhoz az autóból kinézve láttam, hogy a már régóta nem működő vasútállomás-épület melletti parkolóban munkagépek állnak. Ijesztő: ha nem leszünk elég gyorsak, még beépítik az egyik sárga zászlócska helyét, mielőtt bezöldíthetnénk és bepirosíthatnánk! Rohadt civilizációs terjeszkedés...

A bejegyzés trackback címe:

https://maxhardcore.blog.hu/api/trackback/id/tr687800758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása